2021 Alüminyum Pencere ve Kapı Trendleri


NEWS FROM US - 2021 Alüminyum Pencere ve Kapı Trendleri

Modern teknolojiler artık günlük yaşantımızın vazgeçilmez birer parçası. Alüminyum ile olağan dışı tasarımlar, yenilikçi malzemeler veya akıllı çözümler arayan tüm müşterilerinizin ilham kaynağı olun.

 

 Çok yönlü tasarım seçeneklerine sahip olan alüminyum kapı ve pencereler, konut ve ticari yapılar için en çok talep gören, popüler malzemelerden biridir.

Mimar ve tasarımcılara ilham verecek 2021’in alüminyum pencere ve kapı trendlerini araştırdık:

 

 

 

 

 

  • Tarzınıza Göre Özelleştirme

Alüminyum pencereler ve kapılar, piyasada bulunan çok sayıda tasarım seçeneği nedeniyle şu anda çok popüler. Ahşap pencere stilinde geleneksel bir dönüş sunan kanatlı pencereler, stil ifade eden katlanır alüminyum kapılar ve tavandan tabana cam panelleri ile alüminyum sürme pencere/kapılar modern bir mekanın estetiğine katkıda bulunuyorlar.

 

  • Sürme Pencere/Kapı

Konutlarda yaşam alanlarına veya ticari yapılarda dinlenme alanlarına alüminyum sürme kapı/pencere ile ilave eklentiler kurabilirsiniz. Alüminyum sürme pencereler dışarıyı içeriye getirmek için harika bir seçenektir.

 

  • Siyah Tonlar

Her alana modernizmin mükemmel dokunuşunu katan siyah alüminyum çerçevelerin çağına hoş geldiniz. Beyaz duvarlara karşı siyah tonlar sunan ince çerçevelerle, alüminyum kapılar ve pencereler tüm evler ve ticari alanlar için vazgeçilmez bir stil ifadesidir.